szgya@kecskemetiszc.hu
(+36)76/492-104, (+36)76/492-112

Előkészítő látogatás Avignonban (Franciaország)

 

2009. őszén iskolánk pályázatot nyújtott be a Tempus Közalapítványhoz előkészítő látogatás megvalósítására 2010/2011-es Leonardo mobilitási projekthez.

A nyertes pályázatnak köszönhetően 2009. november 22-26-ig Huszka Klára és B. Horváth Judit tanárnők Franciaországban, Provance tartományban jártak.

Ápoló szakképzésben résztvevő nappali tagozatos tanulóknak kerestek olyan egészségügyi intézményeket, ahol a központi képzési programnak megfelelően szakmai gyakorlatot tölthetnek. Avignon és Arles városában három kórház tett szóbeli szándéknyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy iskolánkkal részt vennének egy közös projektben. Reméljük, hogy hamarosan írásban is meg fogják erősíteni együttműködési és fogadási szándékukat. Az előkészítő látogatás során minden kórházban pontosításra kerültek a szakmai gyakorlat megvalósításának részletei, mint pl.: munkaidő-beosztás, étkezési lehetőség, egészségügyi alkalmassági feltétel, szakmai kompetenciák, szabadidős lehetőségek a városban, stb.

Bízunk benne, hogy sikeresen fogunk pályázni, és lehetőségünk lesz Franciaországban kórházi szakmai gyakorlatot megvalósítani.

{%%inline:palyazatok/palyazatok-aside.html%%}


Ma 2024. március 4., hétfő van.

Az összes hír