szgya@kecskemetiszc.hu
(+36)76/492-104, (+36)76/492-112

120 órás ingyenes angol, német nyelvtanfolyam a Szent-Györgyiben

 

Idegen nyelvi készségek fejlesztése a Kecskeméti Szakképzési Centrum szervezésében

Az alábbi képzést elsősorban a jelenlegi végzős és 11. évfolyamos tanulóinknak ajánljuk.

A Kecskeméti Szakképzési Centrum a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül „Idegen nyelvi készségek fejlesztése” tárgyú felhívására benyújtott GINOP6.1.3-17-2018-00014 azonosító számú „Idegen nyelvi készségek fejlesztése a Kecskeméti Szakképzési Centrum szervezésében” című projektje támogatásban részesült az Európai Szociális Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból.

A projekt közvetlen célcsoportja a 16 év feletti, a Kecskeméti Szakképzési Centrum intézményeiben tanulók, akik Bács-Kiskun Megye területén laknak, és akik idegen nyelvi készségekkel nem vagy alacsony szinten rendelkeznek, valamint a szakképzésben résztvevő, nem tanköteles fiatal felnőttek, akik a készségeiket magasabb szintre szeretnék fejleszteni.

Emellett a munkaképes (16-65 év) korú, idegen nyelvből készségekkel nem vagy alacsony szinten rendelkező, legfeljebb középfokú végzettséggel vagy szakképesítéssel rendelkező lakosság számára kívánunk nyújtani képzéseket.

Az angol és német nyelvi oktatásukat a Szakképzési Centrum szakképzett nyelvoktatói látják el, a tanfolyamokat A1-B2 szinten indítjuk. A képzések időtartama 120 óra, a csoportok létszáma min. 9 max. 14 fő, a képzés a feltételeknek megfelelő résztvevők számára ingyenes. Az oktatás meghatározó eleme a nyelvtanulás digitális eszközökkel történő támogatása, online tananyagok alkalmazása.

A képzésekről röviden

Választható nyelvek: angol és német

Képzés formája, típusa, fajtája: 9 – 14 fős csoportos, kontaktórás, általános nyelvi képzés

Képzési idő: 120 óra

Képzési költség: térítésmentes képzés

Tanfolyam indítása: a megfelelő csoportlétszám elérése esetén folyamatosan

Tanfolyamok A1, A2, B1 és B2 szinten indulnak a bemeneti szintfelmérés eredménye alapján és tanúsítvány megszerzésével zárulnak.

Választható heti óraszám: 2 x 2 óra vagy 2 x 3 óra vagy 3 x 3 óra

Jelentkezni lehet:

személyesen: a Kecskeméti Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája titkárságán (6000 Kecskemét, nyíri út 73.), vagy
a Kecskeméti SZC ügyfélszolgálatán (6000 Kecskemét, Bibó u. 1., 244. iroda)

Részletek itt a PDF fájlban olvashatóak