szgya@kecskemetiszc.hu
(+36)76/492-104, (+36)76/492-112

Gál Szilvia

 

Gál Szilvia

Sose voltam kitűnő tanuló, még jeles sem, viszont nagyon szerettem a kémiát, matematikát, mert megszerettették velem azok, akik tanították ezeket a tárgyakat. Lei Mónika kémia szakköreinek és támogatásának köszönhetem, hogy jelentkeztem a Budapesti Műszaki Egyetemre. Itt végeztem 2006-ban, a vegyészmérnöki karon, gyógyszeripari szakirányon, jó eredménnyel.

A Műegyetem után a Richter Gedeon Nyrt.-hez adtam be a pályázatomat, és meglepetésemre rögtön fel is vettek. A nemzetközi törzskönyvezési osztályon dolgoztam, majdnem 2 évig. Jelenleg az egyik legnagyobb generikus gyógyszeripari cégnél, a SANDOZ-nál dolgozom. Szintén gyógyszerek engedélyeztetésével foglalkozom, csak már hazai pályán, nem nemzetközi szinten. Napi szinten használom az angol nyelvet. Szívesen emlékszem vissza a középiskolás évekre.

Azt gondolom, hogy annak a diáknak, akinek van igénye arra, hogy egyes tantárgyakból kiemelt figyelmet és útmutatást kapjon, az a Szent-Györgyiben meg is kapja. Nekem megérte a Szent-Györgyibe járni.

Ebben az archívumban a teljességre törekedve gyűjtöttük össze a diákok és az őket tanító tanárok névsorait, kapcsolódó fotóit. Sajnos azonban maradtak hiányosságok, pontatlanságok, főleg az 1986 előtti időkből.

Amennyiben hibákat észlel, kimaradt adatokkal, fotókkal rendelkezik, kérjük jutassa el iskolánk vezetéséhez!

Segítségét előre is köszönjük!