szgya@kecskemetiszc.hu
(+36)76/492-104, (+36)76/492-112

Pintér Csilla

 

Pintér Csilla

2003-ban érettségiztem az EÜ-ben. A matek és a fizika volt az erősségem, a tesivel és a történelemmel küzdöttem. 1999-ben még orvos akartam lenni, mire befejeztem az iskolát, közgazdász.

Így jelentkeztem az ÁVF-re Budapestre. Itt szereztem 2 nyelvvizsgát, majd 2007 áprilisában 5-ösre diplomáztam HR szakirányon. 2007 februárja óta dolgozom a Fundamenta-Lakáskassza Zrt-nél, ahol olyan munkát végezhetek, amit mindig is elképzeltem magamnak.

Én olyan 4 évet köszönhetek a Szent-Györgyi Középiskolának, amit soha nem felejtek el. Tele van szép és tanulságos élményekkel, örök barátságokkal.

Mindig szívesen megyek vissza az iskolába, mindig szeretettel fogadnak. Én úgy gondolom, ennek az iskolának olyan előnye van, amit semelyik másik iskola nem szárnyalhat túl. Ez pedig az, hogy a legtöbb tanár szívvel-lélekkel küzdött értünk, hitt és bízott bennünk. Sok olyan tanár tanított, akit soha nem fogok elfelejteni, és akiknek nagyon sokat köszönhetek.

Ebben az archívumban a teljességre törekedve gyűjtöttük össze a diákok és az őket tanító tanárok névsorait, kapcsolódó fotóit. Sajnos azonban maradtak hiányosságok, pontatlanságok, főleg az 1986 előtti időkből.

Amennyiben hibákat észlel, kimaradt adatokkal, fotókkal rendelkezik, kérjük jutassa el iskolánk vezetéséhez!

Segítségét előre is köszönjük!