Dokumentumok

Frissítve: 2017.11.28.
KÖZZÉTÉTELI LISTA A nemzeti köznevelésről szóló törvény végrehajtásáról rendelkező 229/2012. (VIII.28.) Korm. rendelet alapján iskolánk közzétételi lista
Szervezeti és működési szabályzat A Kecskeméti Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájaszervezeti és működési szabályzata (2016)
Pedagógiai program A Kecskeméti Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája pedagógiai programja (2016)
Munkaterv 2016/17 A Kecskeméti Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája munkaterve a 2016/17-es tanévre
Házirend A Kecskeméti Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája házirendje (2016)
Eseménynaptár 2016/17 A Kecskeméti Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája eseménynaptára a 2016/17-es tanévre
Felvételi tájékoztató nyolcadikosoknak
Felvételi tájékoztató érettségizetteknek (nappali)
Felvételi tájékoztató felnőttoktatás (esti)
Felvételi
Dolgozók neve, tanított tárgyak
Dolgozók végzettsége
Dolgozók
Kompetenciamérés eredményei
Lemorzsolódási, évismétlési mutatók
Érettségi vizsgák eredményei
Érettségi vizsgák eredményei (2016)
Létszámok 2016. 10. 01-én
Egyéb
A tanórán kívüli egyéb foglalkozások igénybevételének lehetőségeit, a hétvégi házi feladatok és az iskolai dolgozatok szabályait, az osztályozó vizsga tantárgyankénti, évfolyamonkénti követelményeit, a tanulmányok alatti vizsgák rendjét a Pedagógiai Program tartalmazza.
ARCHÍVUM
Munkaterv 2015/16 (pdf, 1246 kB) A Kecskeméti Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Egészségügyi Szakközépiskolája és Szakiskolája munkaterve a 2015/16-ös tanévre.
Szakmai program (pdf, 849 kB) A Kecskeméti Humán Középiskola, Szakiskola és Kollégium Szent-Györgyi Albert Egészségügyi és Szociális Szakközépiskolája SZAKMAI PROGRAMJA.
A nemzeti erőforrás miniszter 1/2011. (I. 7.) NEFMI rendelete az egészségügyért felelős miniszter hatáskörébe tartozó szakképesítések szakmai és vizsgakövetelményeinek kiadásáról (pdf, 796 kB) A nemzeti erőforrás miniszter 1/2011. (I. 7.) NEFMI rendelete az egészségügyért felelős miniszter hatáskörébe tartozó szakképesítések szakmai és vizsgakövetelményeinek kiadásáról.
Az egészségügyi szakok szakmai és vizsgakövetelményei (pdf, 2836 kB)

Az egészségügyi szakok szakmai és vizsgakövetelményeit egyaránt ajánljuk a tanároknak és a tanulóknak is. Tájékozódhatnak belőlük minden, jelenleg Országos Képzési Jegyzékben szereplő egészségügyi szakképesítés követelményeiről. Képet kaphatnak az érdeklődők is egy-egy szakmáról – az adott szakképesítéssel rendelkező szakember feladatairól (feladatprofilok), a szükséges ismeretekről (szakmai ismeretek), valamint a szakma gyakorlása során elvárható magatartásról (személyes-, társas- és módszerkompetenciák). A szakmai vizsgák részei és tartalmuk segítséget adhatnak a felkészüléshez.

Gyakorló ápoló (pdf, 210 kB)
Szakképzési kerettanterv
Szakképzési kerettanterv
Szakképzési kerettanterv